Leerbedrijf

Snel

Veilig

VCA

Eigen beheer

Metselwerk en voegwerk van Mulderij BV

Bent u op zoek naar vakwerk op het gebied van metselen en voegen, dan bent u bij Mulderij BV aan het juiste adres. Als professioneel voeg- en metselbedrijf denken wij graag mee over uw nieuwbouw en zullen vervolgens een totaaloplossing bieden. Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers.

Metselwerk

De kwaliteit van het metselwerk zegt veel over de uitstraling van een gebouw en daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Bij Mulderij BV zijn wij al jaren specialist in het metselen van verschillende verbanden en stijlen en kunnen daarmee voldoen aan nagenoeg elke vraag van onze klant. Om u een kleine impressie te geven van de projecten die wij hebben gerealiseerd kunt u hier een kijkje nemen. Op deze pagina vindt u ons afgeleverde metselwerk voor zeer tevreden klanten.

Voegwerk

Naast metselwerk is de kwaliteit en de uitstraling van het voegwerk minstens even belangrijk. De gemiddelde gevel bestaat voor ongeveer een kwart uit voegwerk en daarom is het van belang dat dit op een professionele manier wordt aangebracht. Bij Mulderij BV zijn wij gespecialiseerd in alle mogelijke voegen van borstel- en gladwerk tot knipwerk. Samen met u bekijken we wat de gevel moet uitstralen en wat het beste past bij het bouwwerk.

Gerealiseerde projecten

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright Mulderij BV | Alle rechten voorbehouden | Website by Rockwise