Leerbedrijf

Snel

Veilig

VCA

Eigen beheer

Steigerwerken

Wij beschikken over een ruim assortiment hef- en systeemsteigers, waardoor we voor ieder project een passende oplossing hebben. Maar hoe kiest u de juiste voor uw project? Wij adviseren u graag!

De hefsteiger

De inzet van een hefsteiger is een perfecte vervanger van de traditionele steiger. Naast dat deze steiger voor een stuk minder rugklachten zorgt bij onze medewerkers, kunnen wij uw project ook veel sneller afronden. Materialen worden namelijk mechanisch aangeleverd, waardoor onze medewerkers continu door kunnen metselen.

Veelal gaat kwaliteit ten koste van snelheid. In het geval van de hefsteiger is dat absoluut niet het geval. Metselwerk gevels kunnen namelijk verticaal opgetrokken en afgewerkt worden. Dit heeft als grote voordeel dat er in het voegwerk geen steigerslagen te zien zijn. Het gebruik van de hefsteiger levert al met al dus een hoger rendement, nog betere kwaliteit gevelafwerking en een beperkt ziekteverzuim.

3D-model van de steiger

Tot de mogelijkheden behoort het vooraf in 3D in beeld brengen van hoe de steiger eruit zal komen te zien. Zo weet u vooraf exact waar u ja tegen zegt.

Gerealiseerde projecten

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright Mulderij BV | Alle rechten voorbehouden | Website by Rockwise